Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KULTÚRA

Felhívás nyilvántartott álláskeresőknek

Szél Móni | 2023.05.10.

Ha jelenleg álláskereső vagy, de vállalkoznál, érdemes tájékozódni erről a lehetőségről. A Tolna Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztálya szolgáltatás keretében képzést szervez és tanácsadást nyújt a vállalkozás indításához szükséges jogi, pénzügyi, informatikai és vállalkozás fejlesztési készségek, ismeretek megszerzésére.

Az egy hónap időtartamú szolgáltatás keretében indított csoportos foglalkozás intenzív jellegű, személyes jelenlétet és aktív részvételt igényel.

A szolgáltatás az indítani kívánt vállalkozás hatékonyságát és működésének részleteit bemutató üzleti terv elkészítésével és annak elfogadásával zárul, a szolgáltatásban való részvételről és a képzés sikeres teljesítéséről tanúsítványt kapnak.

A kiválasztottak vehetnek részt

A jelentkezési lap benyújtásának határideje: 2023. május 22. A jelentkezési lap benyújtásának módja: · személyesen vagy elektronikus úton (foglalkoztatas@tolna.gov.hu) a Tolna Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztályához (7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13. 2. emelet 234-es iroda) .
A csoportos foglalkozás, illetve a szolgáltatás nyújtás időtartama: 2023. június 1. – 2023. június 30. Az üzleti terv beadásának határideje: 2023. június 28. A tanúsítvány kiosztásának a napja: 2023. június 30

Bővebb információ: Antal Viktor: +3630/746-7885, antal.viktor@tolna.gov.hu
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: