Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Fergeteges fesztivál finálé

Huszár Hajnal | 2023.09.10.

Minden idők legnépesebb éjszakájával zárul az idei Pápai Csülök- Cicege- és Borfesztivál, Korda György és Balázs Klári koncertje soha nem látott tömeget vonzott az Esterházy-kastély udvarába. De nem csak az esti koncertre látogattak ki sokan, már a délutáni programok iránt is nagy volt az érdeklődés.


A színpadi produkciók sorát a Fool Moon acapella együttes nyitotta. Az ország első és legnépszerűbb pop-acapella formációja remek hangulatot teremtett a fesztiválsátorban. Őket a Flóra és Bálint Acoustic követte, majd a nagyszínpadon az utóbbi idők legnépszerűbb előadó párosa Korda György és Balázs Klári adott koncertet a nagyszínpadon.

Az idei fesztiválon azonban nemcsak a finálé volt fergeteges. A borházak arról számoltak, be hogy a hosszú hétvége minden napján nagyon sok vendégük volt és remek hangulatban telt a rendezvény. Ezt tapasztalták az ételkínálatról gondoskodó vendéglátó egységek is. Orbán Lászlótól, a Galéria Bisztró tulajdonosától megtudtuk, 800 csülökkel készültek és ez el is fogyott az öt nap alatt, mellette pedig 1300 kilogramm alapanyagból készítettek cicegét, ami a fesztivál másik nagy kedvence volt. Az étterem tulajdonosa szerint a pápai fesztivál a legjobbak közé tartozik, sok az érdeklődő, az emberek vidám társaságokban múlatják az időt és élvezik a jó zenéket, a finom ételeket, italokat.

Hasonló véleményen volt Bató János, a Csalló Pálinka Manufaktúra területi képviselője is. A pálinkaház évek óta állandó résztvevője a rendezvénynek és kínálata nagy népszerűségnek örvend. Bató János úgy látja, egy fesztivál sikere a közönségen múlik, a pápai közönség pedig fantasztikus.

A fesztivál záró estéje méltó volt az egész rendezvényhez: kellemes nyárias időjárás, kiváló ételek és italok, nagyszerű zenék és sok-sok vendég, akik remekül szórakoztak a kastélyudvarban tartott fesztivál utolsó éjszakáján is.

 

 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: