Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Festettek, fugáztak, takarítottak

Huszár Hajnal | 2023.02.15.

Ötnapos karbantartási, takarítási szünetet tartott a Várkertfürdő termál részlege a múlt héten, ez idő alatt számos olyan olyan munkát végeztek el a létesítmény munkatársai, amiket a vendégek jelenlétében nem lehet, így mindenképpen indokolt volt a néhány napos zárva tartás.

Nagy Zsolt, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. vezérigazgatója érdeklődésünkre elmondta, a termálfürdő medencéinél és a kiúszómedencénél minden lábrácsot újra cseréltek, eltört csempéket, csempesorokat újítottak meg, kijavították a sérült fugákat és polírozással tisztították meg a folyókákat. Ezen túl fém korlátokat festettek le és egy hőtechnikai beavatkozást is elvégeztek.
-Ez a kiúszó medencébe vezető kis alagutat érintette, ahol kívül és belül is szalagfüggönyt szereltünk fel, a kivezető nyílást pedig fa burkolattal vontuk be, így a külső hideg levegő kevésbé tud bejutni a medencetérbe – magyarázta.

A karbantartáshoz egy alapos nagytakarítás társult, melyhez leengedték a vizet, hiszen a medencék belsejéhez csak így férhettek hozzá ennél a munkánál.
A kiúszú medencénél szükséges karbantartásokat egyelőre elnapolták, a hideg időjárás nem tette lehetővé a burkolás javításokat, így ezt egy későbbi alkalommal végzik majd el.
A vezérigazgató hozzátette, ilyen nagy karbantartásokat évente kétszer végeznek és a termálfürdő után az uszodában is készülnek hasonló munkákra.  

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: