Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Figyelem! Világítótorony eladó

Szél Móni | 2023.09.29.

Igen, jól olvastad. Ma már szinte minden is megtalálható az eladó áruk, ingatlanok sorában. Olvashattunk már eladó repülőről, hajóról, uszodáról és most itt a következő várhatóan jó vételi lehetőség.

A Massachusetts állambeli Fall River festői partjainál egy félkomfortos világítótorony várja új tulajdonosát, amely az elmúlt években különleges szálláshelyként működött.

A képek Pazar látványt és belsőt mutatnak. A vadromantika akár lakásként is funkcionálhat. Szerintünk…

A világ egyik legkülönlegesebb lakása mindössze 500 méterre áll egy történelmi partvonaltól az egyesült államokbeli Fall River városában. Lakója régebben egy világítótoronyőr volt.

Az „ingatlan” 47 éven keresztül elhagyatottan állt, 2010-ben az amerikai kormány úgy döntött, inkább eladja, mint hogy fenntartsa. Az új tulajdonos hosszas felújításba kezdett, majd 7 kemény év után egyedülálló szálláshelyként nyitotta újra a tengerben álló épületet.

Mindenhonnan érkeztek „bérlők”

A torony íves szobái 3.5 méter átmérőjűek, a mennyezetük alig több mint két méter magas, és körülbelül 100 négyzetméternyi belső teret biztosítanak – mutatja be a lakáskultúra oldala. A három különálló teraszon túl a legfelső szintet, extra lámpásszobaként is emlegetnek. Elképesztő, 360 fokos panoráma nyílik a vízre 50 méterrel az öböl felett. 

A régies hangulat dominál

Ezt szerették volna megőrizni a tulajdonosai. A nappaliban még egy működő 1910-es Victrola lemezjátszó is található. A világítótorony konyhája stílusával az 1950-es éveket idézi.

Egy biztos, a világítótorony lakás valóban exkluzív  kéglit jelenthet új gazdájának!

(FORRÁS: LAKÁSKULTÚRA/NORTHFOTO)


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.12.01.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: