Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Flashmob és vetélkedők

Horváth Andrea | 2024.04.16.

Diákprogramokkal folytatódott a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola jubileumi rendezvénysorozata. 140 éve indult el Pápán a szakképzés, s az évfordulót egy hetes programmal ünnepli az iskola. Kedden Dunaszerdahelyről is érkeztek vendégek.

 

Délelőtt két helyszínen vetélkedtek a diákok. A klubhelyiségben iskolatörténeti versenyt tartottak, melyen az acsádys osztályok és egy dunaszerdahelyi csapat mérte össze tudását. A feladatok megoldásához kaptak segítséget a résztvevők, valamint voltak kreatív feladatok is, például cégértervezés. Ezt a vetélkedőt a 13.V nyerte, második lett a 12.X, harmadik helyen pedig a dunaszerdahelyiek végeztek.

 

Szabadtérre szánták, de végül az eső miatt a tornateremben tartották a sportvetélkedőt, itt hat csapat mérte össze ügyességét az akadálypályán. Első helyezett lett a pápai Közgáz csapata, második helyen a házigazdák végeztek, a harmadik helyet pedig a zirci Reguly diákjai szerezték meg.

 

A napot egy közös tánc zárta. A flashmobot a Fő térre tervezték, de az idő sajnos nem kedvezett a programnak, így a közel 200 diák a tornateremben mutatta be a koreográfiát, melyet Egyed Ákos és Horváth Attila tanár urak tanítottak be. A közös megmozdulásba a dunaszerdahelyi vendégek is bekapcsolódtak, ők otthon gyakoroltak a flashmobra.

 

 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: