Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Folytatódnak a belvárosi programok

Huszár Hajnal | 2024.01.31.

A December a Kossuth utcán programsorozat hatalmas sikerét látva, mind a belvárosi üzlettulajdonosok, mind az önkormányzat részéről felmerült az igény a folytatásra, így nem volt nehéz összehozni egy újabb találkozót, ahol már a következő hónapok lehetséges programjairól ötleteltek.


A nem sokkal ezelőtt véget ért találkozónak is a Városháza adott otthont, melyen a vállalkozókkal dr. Áldozó Tamás polgármester, Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője és Horváth Dorina, a JMK szakmai vezetője beszélgetett a lehetőségekről.

Ezek között szóba került a belvárosi üzletek egységes díszítése, az üzletek bejáratának virágosítása, egyéb utcai dekoráció és persze közös programok is.
Így például a február 16-ai hétre Valentin nap és a Házasság hete jegyében terveznek aktivitást a belvárosba, amire az üzletek pénteken hosszabb nyitvatartással készülnek. A március március 22-ei héten szintén közös kezdeményezésben gondolkodnak, immár a húsvét jegyében és az elképzelések szerint minden hónapban lesz hasonló aktivitás és vele egy hosszú shoppingolós nap. A nyári időszakra a szurkolói zóna ötlete merült fel, vagyis a Kossuth utcai vendéglátó helyeken lehetne a Labdarúgó EB mérkőzéseit megtekinteni.

A ma esti beszélgetésen sok olyan gondolat fogalmazódott meg, amelyben valamennyi résztvevő partnernek bizonyult, hiszen a cél közös: élénkíteni a belváros életét. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: