Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Főpróba a külföldi fellépés előtt

Horváth Andrea | 2024.04.14.

A pápai közönség hallhatta először azt a repertoárt, mellyel Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskara a jövő héten útra kel és egy horvátországi fesztiválon fellép. A koncertnek az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola aulája adott otthont. A hangversenyre vendéget is hívott a pápai éneklő közösség, az ajkai Cantabile Vegyeskart.

Schmidt Dezsőné, a Bárdos kórus egyesületi elnöke elmondta, hogy változatos a repertoár, amivel készültek, természetesen Bárdos-mű nem  maradhat ki a műsorból, de szerepel benne Brahms is többek között, valamint az örök sláger, a Ciao bella is, Fehér Ferenc karnagy vezényletével.

 

A horvátországi fesztiválon az előzetes tervek alapján nyolc kórus lép fel, de nem csupán egy szép konferenciaterem lesz majd a helyszín, hanem énekelnek Porec városában is, szabadtéren.

Az ajkai Cantabile Vegyeskar 10 éves, vendégeskedett már náluk a pápai kórus, akik most viszonozták ezt a meghívást.  Eisennagel Erika vezetésével változatos műsorral és nagy örömmel érkeztek a vendégek városunkba.


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: