Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Főpróbát tartott a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.02.11.

Lejátszotta hatodik, egyben utolsó előkészületi mérkőzését a Perutz FC. Bár a pápaiak 3-2-es vereséget szenvedtek a Kapuvártól, a látottak alapján bizakodva várják a február 19-ei, Balatonalmádi elleni bajnoki folytatást.

Perutz FC – Kapuvár 2-3 (1-1) Gsz.: Cser, Nagy B. ill. Rózsavölgyi 2, Böcskör

A Győr-Moson-Sopron vármegyei első osztályú pontvadászat második helyén álló Kapuvár volt a sárga-kékek vendége. Az első félidőben két gólt láthattak a kilátogatók, előbb a vendégek egy tizenegyesből megszerezték a vezetést, majd Cser Botond egyenlített. A második játékrészben egy szöglet utáni fejesből Nagy Bálint juttatta előnyhöz a hazaiakat, ám az ellenfél nem sokkal később ismét büntetőből egyenlített, sőt a hajrához közeledve a győzelmet érő találatot is megszerezte.

A Perutz vezetőedzője, Kun-Szabó Attila a lefújást követően úgy fogalmazott, nem az eredmény, hanem a mutatott játék volt a lényeg.

– Jó teljesítményt nyújtottunk, elégedett vagyok a látottakkal, a néha durván játszó ellenfél akkor tudott fölénk kerekedni, amikor becseréltem a 16 éves játékosokat. Sajnos négy-öt sérültünk is van, ez megnehezíti a helyzetünket, de a jövő heti, Balatonalmádi elleni rangadón az a célunk, hogy nyerjünk és megőrizzük a második helyünket.

Perutz FC: Varga – Rozman, Hauser B., Nagy B., Gajdosi – Horváth T., Cser, Benecz, Nagy K., Varga B., Nagy D., cserék: Farkas, Hauser M., Mikóczi, Pente, Bognár.

A Balatonalmádi elleni idegenbeli találkozót február 19-én 13 órától rendezik.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: