Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Forgalomkorlátozás a Celli úton – fokozottan figyeljenek az autósok!

Huszár Hajnal | 2024.07.03.

Térköves rakodóterületet alakít ki a víztoronynál lévő gyorsétterem az épület és a Celli úti közötti zöld terület egy részének igénybe vételével. A cég saját beruházásában zajló munkálatok megkezdődtek, emiatt a körforgalomtól kezdődően az étterem előtti félpályán útzár van érvényben a Celli úton, körülbelül 60 méter hosszan. A közlekedés rendjét lámpák szabályozzák, némi torlódásra kell számítani a Vásár utca, a Korona utca és a Celli út irányából is.

Információink szerint a kivitelezés első két hetében védelembe helyezik a beavatkozási terület alatt húzódó közműveket, ezt követően, várhatóan július közepén megkezdik a szegélyépítést és a tükör kialakítását, majd a ckt betonréteget húzzák be. A végleges burkolat megépítése ezt követően zajlik majd.

A 63 méter hosszú, nyerges szerelvényekre méretezett, 3,5 méter széles rakodóterület kialakítása várhatóan augusztus 20-ig befejeződik – kaptuk az információt az beruházásról. Ez azt is jelenti, hogy a forgalomkorlátozás is körülbelül eddig fog tartani. 

A kivitelezők a munkavégzés zavartalansága és az építők biztonsága érdekében azt kéri a közlekedőktől, hogy fokozott körültekintéssel, a lámpa utasításainak betartásával haladjanak el a munkaterület környékén. 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2024.07.12.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2004, 2010

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: