Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Forgalomkorlátozás a Fő téren – kijavítják az úthibákat

Huszár Hajnal | 2023.11.21.

Folytatja a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. a Fő téri gránitköves útszakaszok javítását. Jelenleg az Esterházy-kastély és a Nagytemplom közötti szakaszon dolgoznak a kivitelezők.
Emiatt jelentős forgalmi rend változás és forgalomkorlátozás lépett életbe.


A Szent István úton a Fő tér irányába a jobb oldali útpályát lezárták a Pegazus Színháznál, a félpályás zárás másik végpontja pedig az Esterházy-kastély előtt van. Emiatt ezen a szakaszon csak a kastély felőli útpályát használhatják a járművek, a forgalmat jelzőlámpák irányítják, melyek váltakozva engedik a közlekedést a Tókert és a Szent István út felé. A kastély előtti kiemelt átjárónál a Szent István út felől érkezőket visszaterelik a saját sávjukba.

A Korvin utca felől is megváltozott a közlekedés rendje. Ott a Barát utcai kereszteződésnél zsákutca tábla jelzi, hogy forgalomkorlátozás van érvényben. Ebből az irányból az OTP előtti területről nem lehet jobbra kihajtani a Gróf út felé, a Pegazus Színházig viszont engedélyezett a közlekedés a baloldali útpályán, hogy az ott lakók megközelíthessék ingatlanjaikat, de a szakasz zsákutcaként üzemel.

A jelenlegi forgalmi rend – az időjárás függvényében – várhatóan csütörtök délutánig lesz érvényben. Aki teheti, ez idő alatt kerülje el a belvárosnak ezt a részét.


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: