Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Forgalomkorlátozással járó munkák a városban

Huszár Hajnal | 2024.04.23.

A város több pontján is megkezdődtek olyan munkálatok, melyeket csak a forgalom kisebb vagy nagyobb korlátozásával tudnak elvégezni a szakemberek, ám az esős időjárás miatt néhány helyszínen ma nincs munkavégzés. Íme a beavatkozási területek:

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pápai Mérnöksége útjavítási munkát végez Tapolcafő főutcáján. Az aszfaltmaró a páratlan oldali padka mellett dolgozik, emiatt félpályás lezárás van érvényben. A forgalmat jelzőlámpák irányítják, a szakemberek mindenkit fokozott óvatosságra kérnek a munkaterület mellett.

Borosgyőrön a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. építi a járdát a Laki utcában, ott ma csak a munkagépek közlekedése miatt lehet szükség kisebb várakozásra.

A Klauzál utcába mára tervezett fanyesés elmarad az esős idő miatt, ott néhány órás teljes útlezárásra kellett volna számítani, de a korlátozást feloldották. A külső szakemberek bevonását igénylő munkát más időpontban végzik majd el, erről tájékoztatjuk majd olvasóinkat.

(A Klauzál utcában már feloldották a zárást, ma nem lesz fanyesés)

A Bocsor utcában ma nem dolgoznak a kivitelezők, az úthibák kijavítása várhatóan szerdán folytatódik, így ma ott sem kell forgalmat akadályozó munkagépekre számítani. 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: