Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Futballcsemegék hétvégére

Haraszti Gábor | 2023.05.19.

Két komoly rangadónak is helyszíne lesz ezen a hétvégén a Perutz stadion. Szombaton a Perutz FC utolsó hazai bajnokiját játssza, vasárnap pedig szintén a pápai stadion ad otthont az NB III-as aranycsatának.

Nyolc veretlen mérkőzést követően a második helyről várja az ötödik helyen álló Balatonalmádi elleni találkozót a Perutz FC. A pápaiak a Balatonfüred elleni 0-0-val bebiztosították dobogós helyüket, a hátralévő két fordulóban az dől el, hogy a sárga-kékek milyen színű érmet akaszthatnak a nyakukba. Ősszel simán, 4-0-ra nyertek Kun-Szabó Attila tanítványai, akik szombaton 18 órakor lépnek pályára.

A futballhétvége egy nappal később folytatódik. Május 21-én ugyanis Pápán dől el az NB III-as bajnokság sorsa. 17 órától az első helyezett Veszprém a második helyen álló Tatabányával csap össze. A megyeszékhelyiek 91 pontot gyűjtöttek az eddig lejátszott fordulók során, a tatabányaiak 89 egységgel követik őket. Sajtóhírek szerint régóta nem látott tömeg várható a találkozóra, öt szervezett busz indul Veszprémből, három érkezik Tatabányáról és több helyi, pápai futballkedvelő is ott lesz a lelátókon. A derbit követően rögtön éremosztás lesz, mind a két csapat megkapja a medálokat.

A szurkolók mindkét mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg. A rangadót a vehir.hu élőben közvetíti.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: