Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Garabics Bendegúz a hónap játékosa

Haraszti Gábor | 2024.01.25.

Új kezdeményezést indított útjára a Pápai SE. Januártól minden hónapban megválasztják a hónap játékosát. Edzésmunkája és hozzáállása miatt a díjat első alkalommal Garabics Bendegúz vehette át.

A téli alapozás hamarosan a végéhez közeledik és újra vízbe ugranak a Pápai SE utánpótlás vízilabdázói. A Dunántúli Vízilabda Liga serdülő és ifjúsági bajnokságában a pápaiak mindkét alakulata az alsóházi rájátszásba került, ahol budapesti csapatokkal, a Velencével és az Ajkával is találkoznak. A klub új gyermek csoportjába közel tízen járnak, az edzők pedig év elején megválasztották a tavalyi szezon legjobbját és a legtöbbet fejlődő játékosát.

– A legutóbbi szezon legjobb játékosa és gólkirálya Szabó Mátyás lett, aki szinte az összes meccsen ott volt, a csapat húzóembere volt – mesélte Cseh László. – Emellett a díj mellett egy másik elismerést is útnak indítottunk, mostantól minden hónapban megválasztjuk az adott időszak legjobbját. Krivácsy Zoltánnal egyeztetve a választásunk Garabics Bendegúzra esett, aki néhány hónapja látogatja az edzéseket. Bendegúz az elmúlt időszakban sokat fejlődött, hozzáállása és munkabírása is példaértékű.

A PSE csapatai februárban kezdik a rájátszást.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: