Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HÍRESSÉGEK

Gender-party egy Adele koncerten

Koródi Petra | 2023.08.16.

Reményekkel teli indult el egy fiatal pár Adele koncertjére az elmúlt hétvégén. Bíztak abban, hogy az énekesnő segít felfedni érkező gyermekük nemét. Hat hetet vártak erre a pillatra.

Chris és felesége Shantelle már 6 hete birtokában van egy borítéknak, amelyben születendő gyermekük neme áll. Shantelle akkor volt 12 hetes kismama, amikor megtudták, pontosabban megtudhatták volna a pici nemét, de ezidáig vártak vele, nem nyitották ki a borítékot. A várandósság 18 hetében egy transzparenssel elindultak Adele Las Vegas-i koncertjére, bízva abban, hogy az énekesnő is részt vesz a különleges gender-reveal eseményen. Adele pedig természetesen partner volt!

Chris és Shantelle transzparensén ez állt: "Adele fogja vajon felfedni babánk nemét?" A válasz pedig hamarosan megérkezett, mert igen! A fialatokat a színpad elé hívták és Adele miután kibontotta a borítékot habozás nélkül – és hatalmas örömmel – közölte: kisfiú!

Nagyon érzelmes pillatnat volt, a leendő szülőkön kívül Adele is könnyekig hatódott, hiszen ő maga is édesanya. Adele kisfia, Angelo egyébként már 10 éves.

photo: Instagram and TikTok Chris Dare / Kevin Mazur- Getty Images


 • Friss hírünk
  ZENE

  Jade Thirlwall és álmai angyala

  Két évvel ezelőtt jelentett szünetet a Little Mix. Azt követően az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: