Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Gólgazdag edzőmeccsen nyert a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.01.26.

Sárváron játszotta második téli előkészületi találkozóját az első osztályú labdarúgó-bajnokság februári folytatására készülő Perutz FC. Kun-Szabó Attila tanítványai kétgólos hátrányból fordítva 4-3 arányban győztek.

A felkészülés harmadik hetét kezdte a sárga-kék együttes, mely az első tesztmeccsen jó játékkal, magabiztosan győzte le a Répcelakot. Horváth Tamásék kedden este a Vas vármegyei első osztályú pontvadászat 11. helyén telelő Sárvár otthonában vendégszerepeltek. Az összecsapáson a hazaiak kezdtek jobban, hiszen két védelmi hiba után 2-0-ra vezettek. A Perutz ezután rendezte a sorokat és egy jó húsz perces szériával megfordította az állást. A második felvonásban ismét egyenlített a Sárvár, ám Mikóczi szép egyéni akciójával erre is volt válasza a vendégeknek, akik így győztesen hagyták el a pályát.

Sárvár FC – Perutz FC 3-4 (2-3) Pápai gólszerzők: Cser, Varga B., Ruzsás, Mikóczi

Kun-Szabó Attila: Úgy gondolom, jobban játszottunk, mint a Répcelak ellen. Több felállással is próbálkoztunk és néhány játékost más poszton is megnéztünk, próbáljuk a legideálisabb formációt megtalálni. Jól szolgálta a felkészülésünket a meccs, egy hajtós csapat ellen megérdemelten nyertünk.

Perutz FC: Hauser – Karácsony, Horváth T., Rozman, Benecz, Pető, Szántó, Cser, Nagy K., Varga B., Ruzsás, csereként pályára lépett: Mikóczi, Farkas Á., Gajdosi, Nagy D., Hauser B. Szép Á.

A PFC január 28-án Szombathelyen lép pályára.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: