Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Győzelemmel kezdte a felkészülést a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.01.21.

Szombaton délelőtt lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését a Perutz FC. A pápaiak a Vas megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság negyedik helyén álló Répcelakot jó játékkal két góllal győzték le.

Perutz FC – Répcelak 3-1 (2-0) Gsz.: Nagy D., Horváth T., Varga B. ill. Gere

A hathetes alapozás második hetének lezárásaként fogadta a Répcelakot a pápai együttes. A találkozón a 35.percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, Benecz passzát Nagy Dávid lőtte a jobb felsőbe. Az első félidő utolsó percében egy szöglet után Horváth Tamás duplázta meg a pápaiak előnyét.

A 70.percben szépítettek a vendégek, Gere gurított a kapu jobb oldalába 2-1. A 3-1-es hazai siker a 86.percben alakult ki, amikor Varga Bence helyezett a jobb sarokba.

Kun-Szabó Attila: Elégedett vagyok, ahhoz képest, hogy az első edzőmeccsünk volt, jól játszott a csapat. Sok olyan elemet viszontláttam, amit ősszel illetve az elmúlt két hétben gyakoroltunk, mindenki játéklehetőséghez jutott, hozzá kell tennem, a csapat kétharmada még ifjúsági korú játékos volt, nagy örömömre bemutatkozott a 2007-es születésű Lócsi Bálint, aki jó játékkal hálálta meg a bizalmat.

Perutz FC: 1. félidő: Riegler, Rozman, Horváth, Karácsony, Benecz, Erdősi, Janás, Lócsi, Gajdosi, Nagy K., Hauser, Nagy D. 2. félidő: Hauser, Karácsony, Pető, Nagy B., Bognár, Mikóczi, Szántó, Cser, Farkas Á., Varga B. Ruzsás.

A pápaiak január 25-én 19 órai kezdéssel Sárváron lépnek pályára.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: