Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ha nem fizettél és ráfizettél, így fizethetsz!

Huszár Hajnal | 2024.02.25.

A képviselő-testület döntésének értelmében változik a fizető parkolókban kiszabott pótdíj befizetésének módja. A parkolási díj megfizetésének elmulasztása miatt a szabálytalanul várakozó járművekre helyezett „mikuláscsomag” nem tartalmaz majd csekket, a pótdíj befizetésének postautalványon történő rendezési lehetősége megszűnik.

A döntést két tényező is indokolta. Egyrészt az, hogy a pótdíj fizetésére kötelezettek sokszor pontatlanul töltik ki az utalványt, így a szolgáltató nem tudja beazonosítani a befizetőt. Emiatt olyan követelések is átkerültek a követeléskezelőhöz, melyeket már rendeztek, csak nem voltak beazonosíthatók. Ez nemcsak az ügyfeleknek okoz felesleges kellemetlenséget, hanem a szolgáltatónak is.
A csekkes befizetés lehetőségének megszüntetését az is indokolta, hogy a postautalvány használata többletköltséget okoz a cégnek, csak tavaly közel 1 millió forintba került ezeknek az előállítása.

A parkolási pótdíjat a rendeletmódosítás szerint tehát a jövőben a szolgáltató ügyfélszolgálati irodájában készpénzzel és bankkártyával fizethetik be az ügyfelek, de átutalással is rendezhetik fizetési kötelezettségüket.

A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. ügyfélszolgálati irodája az Árok utca 7-es számú irodaházban található, az ügyfeleket hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8-12 óra között, csütörtökön pedig 11-19 óra között fogadják.   
A rendeletmódosítás március 15-én lép hatályba.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: