Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hármas holtverseny a terematlétika bajnokságon

Haraszti Gábor | 2024.02.15.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. harmadik alkalommal keresi a város legatletikusabb általános és középiskoláját. A Pápai Sport Centrumban a 2015 után születettek számára ma tartották a fedettpályás atlétikai bajnokság első fordulóját, ahol hármas holtverseny alakult ki.

Az általános iskolásoknak négy fordulót rendeznek, az elsőn a 2015-ben vagy később születettek tízfős csapatai vetélkedtek egymással. A versenyszámok között az atlétika természetes mozgásformái, futások, ugrások, dobások szerepelnek.

– Az atlétika népszerűsítése általános iskolás korú gyerekek számára, a diákok fizikai aktivitásra, rendszeres testmozgásra való ösztönzése és az egészséges életmód népszerűsítése a versenysorozat célja. A feladatok között 60 méteres futás, váltófutás, zsámoly szökdelés, karikába ritmusszökdelés, medicinlabda dobás és célbadobás szerepel. A középiskolásoknak két versenynapot rendezünk – tájékoztatott Szabó Bence sportszervező.

Az első fordulóban nagyon szoros eredmények születtek, az összesítést követően hármas holtverseny alakult ki a Munkácsy, a Szent István és az Erkel között. A Weöres lett a negyedik, a Tarczy pedig az ötödik. Folytatás február 22-én, amikor a 2013-2014-ben születettek vetélkednek egymással.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: