Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hármat lőtt idegenben a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.01.31.

Továbbra is veretlen a téli felkészülés során a Perutz FC. A pápaiak ezúttal a Vas vármegyei első osztályban szereplő Sárvár otthonában szerepeltek, ahol 3-1-es győzelmet arattak.

A Vecsés, a Haladás VSE és a Szany után a Sárvárral találkoztak Kun-Szabó Attila tanítványai, ezúttal idegenben. A felkészülési találkozón 0-0-s első félidőt követően a második játékrészben indult be a gólgyártás, Nagy Dávid vezető gólját követően Hauser Bálint duplázott, a hazaiak pedig csak szépíteni tudtak, így alakult ki az 1-3-as végeredmény. A sárga-kékek vezetőedzője, Kun-Szabó Attila elégedett volt a látottakkal.

– A Vas vármegyei pontvadászat egyik élcsapatával találkoztunk, akikkel egy jó iramú mérkőzést játszottunk. A találkozó nagy részében mi birtokoltuk többet a labdát, a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk, akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével.

Perutz FC: Présing – Rozman, Erdősi, Horváth, Szalai, Mogyorósi, Császár, Cser, Nagy D., Nagy K., Hauser B., cserék: Hauser M., Gajdosi, Mikóczi, Pente, Farkas Á.

A Perutz február 1-jén 18:30-as kezdéssel az Illés Akadémiát fogadja a Perutz stadion műfüves játékterén.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: