Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Három évtized az edzőteremben

Haraszti Gábor | 2023.12.16.

Farkas Tamás, edző volt a Pápai Sport Centrum vendége. A városszerte ismert és elismert edző a "Sztorim a Sporttal" előadás-sorozat negyedik alkalmán mesélt életéről, edzői pályafutásáról.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. a rendezvényt 2022 májusában indította, melynek keretében helyi, illetve országosan, nemzetközileg is ismert és elismert sportolók, sportszakemberek mesélnek pályafutásukról, munkájukról, sikereikről, kudarcaikról. Elsőként Szőnyi Ferenc ultrafutó volt a sportcentrum vendége, majd Klausz Kristóf ralliversenyző, Mógor Péter hegymászó és Gelencsér Róbert szervátültetett atléta fogadta el a szervezők meghívását.

Legutóbb Korpics Gábor sportszervező Farkas Tamással beszélgetett, melyre olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy a szervezőknek több alkalommal is pótszékeket kellett hozni. Farkas Tamás – vagy ahogy sportberkekben mindenki hívja, Fari – ahogy az esemény plakátja is hirdette, tabuk nélkül mesélt az edzésről, egészségmegőrzésről, táplálékkiegészítőkről és tévhitekről is. Mindenki számára kiváló alkalom volt, hogy hasznos információkat és iránymutatást szerezzen a sportolással kapcsolatban. Farkas Tamás úgy fogalmazott, megtiszteltetés volt számára a meghívás és harminc éves edzői pályafutása egyfajta elismeréseként tekintett a lehetőségre.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: