Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Harry Potternek is tetszene ez a tábor

Horváth Andrea | 2024.07.02.

A Jókai Mór Városi Könyvtár immár negyedik alkalommal várja táborba a varázsvilág kedvelőit. Ide Harry Potter és barátai is szívesen beiratkoztak volna, hamisítatlan Roxfort-hangulat fogadja az érkezőket. Hétfőn a Teszlek süveg beosztotta a gyerekeket a négy házba, s azóta vetélkednek, tanulnak, játszanak, olvasnak a varázslótanoncok.

 

Újdonságként szabadulószoba is készült a táborozók számára. Egy izgalmas kihívás, több lakattal is meg kell birkózniuk a gyerekeknek, a megoldásokhoz érdekes feladványok vezetnek. Többek között a csillagokkal és a rúnaírással is ismerkednek a feladatok során.

Volt már bájitaltan és a varázspálcát is elkészítették a gyerekek, megismerkedtek a kentaurok nyilazási szokásaival, de ami igazán nagy öröm, hogy a résztvevők kikapcsolódásként olvasnak. A kényelmes székekben elhelyezkednek az udvaron és mindenki kézbe vesz egy-egy neki tetsző könyvet. Persze a mozgás sem hiányzik, a fiúk délutánonként fociznak az udvaron.

Kirándulás is szerepel a programban, Csóton Szabó Patrik portáján figyelhetnek meg legendás lényeket, Nemesszalókon pedig Senye Ilona fogadja a csoportot mesékkel, történetekkel.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: