Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Haydn Fesztivál – Ismét a színházban a Budapesti Vonósok

Pintér-Papp Eszter | 2023.07.22.

Péntek után a XXVI. Haydn Fesztivál szombati napjának programját is átszervezte az időjárás. Mivel ma estére is bizonytalan időjárást jósoltak a meteorológusok, az esti koncertet ma is a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében tartották.

Azonban nemcsak a helyszínben volt változás, a program sem az előzetesen a szombati napra meghirdetettek szerint alakult. Mivel a mára tervezett Rege című multimédiás koncertshowt szabadtérre álmodták meg a szerzők, a mai napon a színházteremben az eredetileg zárókoncertnek tervezett hangversenyt hallhatta a közönség.

A Budapesti Vonósok és koncertmesterük, Pilz János ezalkalommal sem okoztak csalódást közönségüknek, változatos zenei kínálatot állítottak össze a koncertre – Vivaldi-, Bach- és Csajkovszkij-szerzemények kerültek műsorra.

Az est szólistái Windberg Anna, Rónaszéki Tamás, Németh Mátyás, Surján Péter, Vámos Marcell, Oláh Miklós, Szabó Réka és Görbicz Fülöp voltak.

 

A XXVI. Haydn Fesztivál vasárnapi napján 10, 11 és 14 órakor zenés kastélytúrák várják az érdeklődőket az Esterházy-kastélyban. A fesztivál záróprogramja 21 órakor kezdődik a kastély udvarán. A rendezvénysorozat igazi különlegességgel, a Rege című multimédiás koncertshow ősbemutatójával zárul.

      

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: