Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hazai siker a PELC tornán

Haraszti Gábor | 2024.01.30.

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club az U12-es lánycsapatoknak rendezett teremlabdarúgó-tornát. A tornán a PELC kék csapata első helyezést ért el.

A pápaiak két csapattal indultak, mellettük Veszprém, Balatonfüred és Győrladamér lépett pályára a körmérkőzéses tornán. A házigazdák kék csapatának sikerült jobban a nap, hiszen a rangsor élén végeztek, a sárgák lecsúsztak a dobogóról. Egyed Ákos, a PELC edzője a tornát követően úgy fogalmazott, tanítványai végig magabiztos teljesítményt nyújtottak.

– A téli időszakban heti három alkalommal készülünk teremben, az edzéseken gyakorolt dolgokból sokat viszontláttam mérkőzés-szituációkban is. A játékosok próbáltak a megbeszéltek alapján teljesíteni. Sok technikai hibát vétettünk a torna elején, de ahogy jöttek egymás után a mérkőzések feljavultunk. Hiányérzetem a helyzetkihasználás miatt lehet, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, szép támadásokat vezettünk, de az utolsó pillanatokban sorra rossz döntéseket hoztunk, így rengeteg helyzetet nem tudtunk gólra váltani. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, gratuálok mindkét hazai csapat teljesítményéhez.

Torna végeredménye: 1. PELC kék, 2. Győrladamér, 3. Veszprém, 4. PELC sárga, 5. Balatonfüred.

A torna legjobb kapusa Tétry Maja (PELC), gólkirálynője kilenc találattal Lencsés Lenke (Győrladamér) lett. A legjobb vendég játékosnak Horváth Szofit (Veszprém), a legjobb hazai játékosnak Scheller Barbarát látták.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: