Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Házi tornaverseny

Haraszti Gábor | 2023.05.26.

Egyéni, házi tornaversenyt rendezett a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. A több évtizedes múltra visszatekintő megmérettetésen a kezdők és a rutinos, országos diákolimpián szereplő tornászok is megmutathatták ügyességüket.

Korcsoporttól függően talajon, gerendán, gyűrűn és ugráson pontozták a bírák a diákokat, akiknek szüleik, hozzátartozóik az első sorokból szurkoltak. Ahogy azt már megszokhattuk, zsúfolásig megtelt az iskola tornaterme, ahol azok is versenyeztek, akik életkorukból adódóan még nem vehettek részt az idei tanév diákolimpiai küzdelmeiben.

Németh Miklós szertorna edző elégedett volt a diákokkal, hiszen mindenki tudása legjavát nyújtotta. 19 lány és 25 fiú mutatta be gyakorlatait a szereken, a 44 fős mezőnyben korcsoportonként az első hat helyezett kapott érmet, a többiek oklevél díjazásban részesültek.

Az első és második osztályosok talajon és ugráson, a nagyobbak gerendán és gyűrűn is a pontozóbírák elé járultak. Az egyéni megmérettetésen Bácsi Fanni, Nagy Csenge, Bácsi Dóra, Kincses Izmael, Potháczki Zsombor és Császár Zsombor szerzett első helyezést.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: