Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Hétfőtől vágányzár lesz Pápa és Győr között

Huszár Hajnal | 2023.09.03.

Holnaptól pályakarbantartási munkákat végez a MÁV Győrszabadhegy-elágazás—Pápa állomások között, emiatt a Győr—Celldömölk vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.


A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint a munkálatok szeptember 4-től 14-ig tartanak. Ebben az időszakban Győr és Pápa állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A szolgáltató az önkormányzathoz eljuttatott levelében arra is felhívta a figyelmet, hogy Győrszabadhegy állomás helyett a vonatpótló autóbuszok eltérő helyen, Győr, Nádorvárosi Köztemető (régi ravatalozó) autóbusz megállóhelyen állnak meg, ezért Győrszabadhegy állomáson a csatlakozások Veszprém felől/felé nem biztosítottak. A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, együttes elhelyezésre és kerékpárszállításra viszont nincs lehetőség. 

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a  MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon. A vonatpótló autóbuszok a sötétített alappal jelölt menetrend szerint közlekednek.
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: