Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Hétfőtől vasúti átjárókat zárnak le

Huszár Hajnal | 2024.05.12.

Pályakarbantartási munkák miatt holnaptól módosul a vasúti menetrend a Győr-Celldömölk szakaszon – közölte a MÁV az önkormányzattal. A város honlapján megjelent közlemény szerint május 13-17 között módosított menetrend lesz érvényben, Pápa és Mezőlak között pedig vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A pályakarbantartás keretében két pápai vasúti átjárót is átépítenek, emiatt lezárásokra kell készülni a következő hetekben az Acsádi úti és a Gyár utcai átjárónál – erről Bakos László közlekedéstechnikai forgalomszervező tájékoztatta lapunkat. A MÁV-tól kapott információja szerint az Acsádi úti vasúti átjárót május 13-án 6 órától május 15-én 14 óráig tartják zárva, majd május 17-én 12 és 23 óra között és május 31-én 1 óráról 4.30 óráig.

A Gyár utcai lezárás május 15-én 15 órától május 17-én 12 óráig tart, illetve május 30-án 22 órától május 31-én hajnali 1 óráig.

A lezárások idején sem gyalogosan, sem járművel nem lehet átkelni az átjárókon. A munkálatokat úgy szervezték, hogy a két átépítendő vasúti átjáró közül az egyik mindig használható marad, így a közlekedők arra kerülve tudják elérni úticéljukat. Kerülőútnak a Mező utca és a Meggyes utca használható. A MÁV a lakosság megértését és türelmét kéri a munkák idejére.

Az Acsádi úti átjáró átépítése az autóbusz járatok közlekedését is módosítja, erről a Volánbusz adott ki tájékoztatást.
 
 
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: