Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hétvégén Kis Károlyra emlékeznek az atléták

Haraszti Gábor | 2024.04.17.

Szép eredményekkel készülnek a tavaszi versenyszezonra a Pápai Atlétikai Club futó és dobó szakosztályának versenyzői. Az atléták legközelebb április 20-án hazai környezetben, a Kis Károly Emlékversenyen bizonyíthatják felkészültségüket.

Az U16-os fedettpályás magyar bajnoksággal indult az idei évad, ahol többen is remek időket futottak, szépen teljesítettek. Élő Barnabás 60 méteren 8 másodpercen belülre került, egyéni csúcsot futott. Az U14-esek is belekóstoltak a fedettpályás versenyzésbe, Peidl Ábel, Császár Kolos, Wölfinger Ákos, Lovas Barna is sok tapasztalatot gyűjtött.

A kalapácsvetők egy szerdai napon léptek dobókörbe, a Téli Dobó Magyar Bajokságon Füredi Dániel hetedik, Árvai Krisztián és Csernyik Dzsenifer nyolcadik lett. Az U20-as országos bajnokságon Füredi Dominik negyedik helyezést ért el, egyéni csúccsal. A válogatott keretfelmérőjén Füredi Dániel jól teljesített, ezután pedig Szombathely volt az úticél, ahol a Németh Pál Dobóakadémia versenysorozatának soron következő bajnokságát rendezték, itt Dániel egyéni csúcsot ért el, Krisztián és Dzsenifer pedig idei legjobbjának örülhetett.

Április 20-án hatodik alkalommal rendezik meg a Kis Károly Emlékversenyt, melynek célja egyrészt megemlékezni a kiváló edzőről, másrészt a PAC atlétáinak felmérése, az U8-U16-os korcsoportok versenyzési lehetőségének bővítése, az atlétikai sportág népszerűsítése. A program 10 órakor fiú kalapácsvetéssel kezdődik, a koszorúzással, szenior atléta találkozóval egybekötött ünnepélyes megnyitót 13:30-kor rendezik, a verseny 16 óráig tart. Minden érdeklődőt, emlékezni vágyót várnak a Pápai Sport Centrumba.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: