Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hiánypótló crossfit-verseny a Mezőben

Haraszti Gábor | 2024.03.19.

A Den of Tiger csapata a Kisalföldi ASzC Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tornatermében kifejezetten kezdőknek rendezte meg a Tiger Throwdown nevet viselő crossfit versenyét. A megmérettetésre az ország minden részéből közel 90-en neveztek.

– Egy régi álmunk vált valóra ezzel az erőpróbával, egy olyan versenyt álmodtunk meg, amire kvázi a kezdőket vártuk, olyan feladatokat állítottunk össze, melyek mindenki számára teljesíthetőek, igaz, nem könnyűek. Volt ingafutás, fej fölötti tartásos kitörés, dobozon átjutás, ugrálókötelezés és felülés. Az érdeklődés minden várakozásunkat felülmúlta, Pápa mellett Debrecenből, Szolnokról, Orosházáról, Győrből is érkezett regisztráció. A terveink között nyár végén egy újabb verseny lebonyolítása szerepel, de ez még egyelőre előkészítés alatt áll – mesélte Vadicsku Szabolcs főszervező.

Az állóképességi és erőnléti feladatokban végül Tóth-Rónai Gabriella, Horváth Attila, Dolgos Anna és a pápai Tóth Fruzsina, Zsebe Dávid valamint Maász Marietta teljesített a legjobban.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: