Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Híd a 90-es évek és napjaink zenéje között

dbgroup | 2024.06.23.

Az olasz származású Grammy-díjas amerikai énekesnő és dalszerző, Ariana Grande (1993) szintén egy izgalmas kollaborációval jelentkezett. Nem kisebb nevekkel dolgozott együtt, mint Brandy (Norwood) és Monica (Denise Arnold), akik a 90-es évek legjelentősebb R&B énekesnői voltak. Június 21-én jelent meg a the boy is mine (csupa kisbetűvel) című száma, ami Grande 7. stúdióalbumának, az Eternal Sunshine-nak a 3. kislemeze.
A remixet Brandy és Monica 1998-as slágere ihlette, melyért az énekesnők Grammy-díjban is részesültek. A feldolgozás a pop és az R&B elemeit ötvözi, az eredeti slágert mai modern zenei elemekkel gazdagítva. A dalhoz szintén a 90-es évek hangulatát idéző, képregényhez hasonló fekete-fehér videóklipet készítettek.

Az Instagram oldalán mindkét nő megosztotta az új dalt és elismerően nyilatkoztak Ariana-ról, aki szintén méltatta az egykori ikonikus előadókat és köszönetet mondott nekik a tőlük kapott inspirációért – olvasható a Musicdaily írásában. A megjelenést követően a dal pozitív kritikákat kapott a nosztalgiázó, valamint az ifjabb generációhoz tartozó rajongóktól és a kritikusoktól egyaránt. A People írásából azt is megtudhatjuk, hogy Brandy és Monica életében mindenképp meghatározó volt az újbóli közös munka, hisz korábban évekig nem is beszéltek egymással.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: