Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Hívogat az Erkel

Horváth Andrea | 2024.03.05.

Iskolába hívogató, változatos programokat szerveznek az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában a leendő első osztályosok számára. Hétfő délután tartották az első ovisulis foglalkozást, az aulában megjelenteket Heizer Zoltánné igazgató köszöntötte, majd a gyerekek három csoportban ismerkedtek az iskolával és a tanító nénikkel.

A jövő tanévben az iskola két első osztályt indít, az 1.a osztály tanító nénije Dávid Tamásné lesz, az 1.z diákjait pedig Csákvári Regina tanító néni vezeti majd be az írás-olvasás- számolás izgalmas világába. A három helyszín közül az egyiken ők várták a gyerekeket, számos izgalmas feladattal, sőt, a digitális eszközökkel is megismerkedtek az ügyes ovisok.

Ha Erkel, akkor természetesen a dalos foglalkozás sem maradhat el, a kicsik együtt énekeltek, játszottak a pedagógusokkal. Ismert óvodai dalokat válogattak az alkalomra, ami zongoraszó alapján kellett felismerni.

Ép testben ép lélek, tehát a tornaterem is bekerült a helyszínek közé, ahol labdás játékok, érdekes faladatok várták az örökmozgó nagycsoportosokat.

A szülőket eközben az iskolavezetés tájékoztatta az intézmény nyújtotta lehetőségekről, rövid bejátszások segítségével bemutatták az iskolai ünnepeket és hétköznapokat és a tanév rendjét. Az Erkelben még két alkalommal lesz ovisuli, március 11-én kreatív foglalkozás lesz, március 18-án pedig a néptánc kap főszerepet.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: