Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Horvát nyaralót centekért? Igen!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2024.01.22.

Az olasz egy eurós házakról már többet tudunk, de most Horvátország is előállt egy tervvel. 13 centért bocsátja áruba házait Légradban.

Már szemünk sem rebben az olaszországi egy eurós házak kapcsán, melyek 6-8 éve nyertek publicitást, ám most egy horvát település is beszáll ebbe az akcióba. Konkrétan Légradról van szó, ami csaknem szomszédos a somogyi Őrtilossal, tehát kéznyújtásnyira van a magyar határtól. 2018-ban kicsit csendesebben, de a „házat egy kunáért” felhívás nem hozott óriási áttörést a demográfiájukban, így újra nekiindulnak a kampánynak. Mivel a kunának már vége, így egészen pontosan 13 eurócentért hirdetik az önkormányzati ingatlanokat.

A feltételek pedig a következők: házasság vagy élettársi viszony, 45 év alatti életkor és büntetlen előélet.

Légrádban új, modern iskola, gyógyszertár, egyéb üzletek, orvosi ellátás, fogorvos is elérhető, így nincs az a szolgáltatás mainek híján lennének. Öt házat már elvittek, a kisváros nagy örömére pedig eleve olyan családok költöztek be, ahol éppen a gyermekáldásra várnak, születőben a pici. Jelenleg körülbelül 2000 lakosa van Légrádnak, ezt szeretnék jócskán megnövelni, és ezért az eurócentes házvásárlási lehetőség.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: