Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hosszabbításban szenvedett vereséget a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.08.20.

Második bajnoki mérkőzésén sem tudta begyűjteni a három pontot a Perutz FC. A pápaiak bár vezetést szereztek Balatonalmádiban, mégis pont nélkül utaztak haza.

A Zirc elleni 2-2-es döntetlent követően idegenben próbált javítani a pápai együttes, melyből Cseke Patrik hiányzott. Az ellenfél a nyáron megerősödött Balatonalmádi volt. A hazaiak közösségi oldalának beszámolója szerint az első játékrészben a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A fordulás után hamar megszerezte a vezetést a pápai csapat, az 52.percben Nagy Dávid szép cselekkel tört be a büntetőterületre, majd higgadtan passzolta a labdát a kapuba 0-1. Ezt követően a hazaiak nagyobb fordulatszámra kapcsoltak, aminek egy sarokrúgást követően Jánó fejesgóljával meg is lett az eredménye 1-1. Amikor pedig már mindenki elkönyvelte a döntetlent, a hosszabbítás harmadik percében Bencsik találatával a vendéglátóknak sikerült otthon tartani a három pontot.

Balatonalmádi SE –Perutz FC 2-1 (0-0) Gsz.: Bencsik, Jánó, ill. Nagy D.

Kun-Szabó Attila: Egy alaposan megerősödött csapat ellen játszottunk, ennek ellenére szinte végig kézben tartottuk a mérkőzést, vezetést is szereztünk és több helyzetet is kialakítottunk. Sajnos egy védelmi hiba után egyenlített az ellenfél, sőt a hosszabbításban egy újabb figyelmetlenség miatt a győzelmet is megszerezte. Sajnos elfáradtunk a végére, jelenleg ennyit tudunk. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szűk a keretünk, kevés a hadra fogható játékos, mivel a kedvezőbb anyagi feltételek miatt a felnőtt labdarúgók más, környékbeli egyesületet választanak.

Balatonalmádi SE: Borda – Kovács N., Balatoni, Bodnár (Bencsik 46.), Ács, Horváth B. (Frey 90.), Mészáros (Jánó 30.), Gerendai (Márcsik 30.), Hoffer, Matejkó, Piri.

Perutz FC: Présing – Kun-Szabó, Nagy K., Varga B. (Gajdosi 82.), Szalai, Rozman, Nagy D., Cser, Erdősi (Császár 72.), Horváth T., Hauser B.

A Perutz FC augusztus 26-án 16:30-tól a MOL Magyar Kupa második fordulójában az NB III-as Bicskét fogadja.

(Fotó: Balatonalmádi SE – Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: