Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Hozta a kötelezőt a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.05.18.

A legutóbbi hat bajnokiját egyaránt elveszítő Magyarpolány ellen folytatta a vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A pápaiak esélyeshez méltóan magabiztos játékkal tartották otthon a pontokat.

Iskolai elfoglaltság miatt Nagy Krisztián, Hauser Máté, Gajdosi Ármin és Nagy Dávid sem tudott a bajnokin pályára lépni. Hamar, már a 13. percben megszerezte a vezetést a Perutz, Hauser beadását Varga Bence fejelte a kapuba. A 21.percben Cser maradt le centikkel Hauser centerezéséről, majd a hajrához közeledve két újabb hazai találat esett: előbb Ruzsás lőtt a felső léc érintésével bombagólt, majd Cser gurított okosan a bal alsóba. A második félidő elején Paksi lábbal védte Mogyorósi próbálkozását, a 74. percben négyre nőtt a különbség, Mogyorósit buktatták a tizenhatoson belül, a tizenegyest Szalai magabiztosan értékesítette, kialakítva a 4-0-ás végeredményt.

Perutz FC – Magyarpolány 4-0 (3-0) Gsz.: Varga B., Ruzsás, Cser, Szalai

Kun-Szabó Attila: Bejött amire számítottunk, egész mérkőzésen nagy fölényben futballoztunk, csak a gólarány volt kérdéses, igaz a játékkal akadtak gondok. Mindenki játéklehetőséghez jutott, több poszton is megnéztünk néhány játékost, ami a jövőre nézve volt fontos.

Perutz FC: Présing – Nagy B., Varga B., Szalai, Mogyorósi, Rozman, Ruzsás (Banai 66.), Cser, Erdősi (Mikóczi 73.), Horváth (Császár 46.), Hauser (Cseke 58.)

Magyarpolány: Paksi – Czepek, Sárkány, Antal (Fülöp 83.), Kulman, Döbrösi G. (Csipszer 70.), Hardi, Polt (Bordás 77.), Döbrösi M., Juhász (Paksi 46.), Horváth D.

A Perutz május 24-én pénteken az Ajka Kristály vendége lesz.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: