Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Húsvéti csokoládé bonbon készítés

Babos Petra | 2024.03.28.

Március 27. és április 7. között húsvéti csokoládé bonbon készítésre várják az érdeklődőket az Esterházy-kastélyban. Ez idő alatt a kastély kézműves terme édességműhellyé alakul, ahol bárki elkészítheti a bonbonjait ízlésének megfelelően töltelékekkel – tájékoztatta a Médiacentrumot Poráczky Tünde, az Esterházy-kastély szakmai vezetője, aki kiemelte, a bonbon készítés rendkívül népszerű, különösen a különböző ünnepek környékén.

-A bonbon készítő foglalkozás egész évben szerepel a programkínálatban, de ünnepekor ez egy kiemelt program, hiszen kapcsolódunk azok témáihoz. A nyuszi és a tojás a húsvét szimbólumai, így a gyerekek ilyen formájú édességeket alkothatnak. Ezúttal nem papírdobozba, hanem kis papírkosárkába kerülnek majd az elkészült finomságok. A bonbon készítés mellett várják a látogatókat az Élő kastély programmal, a barokk ruhás fotózással, a Lego kiállítással és játszóházzal, valamint a marionett színházak és a legyezőnyelv történetét bemutató programmal is – emelte ki a szakmai vezető, aki hangsúlyozta, a kastély április 1-jétől már a nyári nyitva tartási rend szerint üzemel, vagyis 10 és 18 óra között várják a látogatókat.

A bonbon készítéshez előzetes regisztráció nem szükséges, de aki fix időpontot szeretne, annak lehetősége van a bejelentkezésre. 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: