Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Húsvéti forgatag a Kossuth utcán

Babos Petra | 2024.03.22.

Ma délután folytatódott a februárban, a farsang és a Valentin nap jegyében szervezett programsorozat a sétáló utcán. Ezúttal húsvéti forgatag várta az érdeklődőket. Ma délután a Kossuth utcai üzletek, vendéglátóhelyek ismét kedvezményekkel és finom falatokkal várták az arra járókat. A kellemes tavaszi időben sokan sétáltak a Kossuth utcán, baráti társaságok beszélgettek, fagyiztak vagy éppen palacsintát kóstoltak, hiszen a vendéglátó egységek ezúttal palacsintával készültek. Voltak klasszikusok, amerikai és rakott palacsinták is, de kürtőskalács, minifánk, császármorzsa, muffin, sütinyalóka és flódnitorta is szerepelt a gazdag kínálatban.  


A gyerekeket lufihajtogató bohóc és arcfestés várta. A programon felléptek a Pápai Musical Stúdió juniorjai, aki pillanatok alatt jó hangulatot teremtettek örökzöld, retró slágereikkel. Őket pedig a Vadvirág Néptáncegyüttes lendületes összeállítása követte. 
A kulturális műsort Szabadkai Verita, a belváros képviselője szervezte, meghívására műsort adott a Pápai Musical Stúdió és a Vadvirág Néptáncegyüttes. Mint mondta, mindkét vezetővel évtizedek óta nagyon jó kapcsolatban van, számos sikeres munkával a hátuk mögött. 


Hetyei Olga, a mai program egyik szervezője, üzlettulajdonos elmondta, nagyon jó kezdeményezésnek tartja ezt a rendezvényt, hiszen kicsalogatja az embereket otthonaikból, s nagy örömükre, az idő is kegyes volt. 
-Úgy látom, nagyon kedvelték a lufihajtogató bohócot és az arcfestést is. 15 órától folyamatosan, hosszú sorok kígyóztak mindkét helyen, a gyerekek körében nagyon népszerű volt ez a program, aminek örülünk – mondta Hetyei Olga, aki hozzátette, próbálta összefogni a vendéglátóhelyekkel együtt ezt a programot, szerette volna, ha minden üzlet részt vesz a forgatagban. 


-Farsangkor fánkot kóstolhattak a járókelők, most palacsintát. Hogy miért éppen palacsintát? Azt akartuk, hogy olyan étel legyen, amit mindenki szeret, főleg a gyerekek, s így döntöttek a vendéglátósok a palacsinta mellett, ami úgy tűnik jó döntés volt – tette hozzá Hetyei Olga. 
Horváth Renáta kislányával látogatott el a Kossuth utcára, ahol először a lufihajtogató bohócnál álltak meg, s kértek tőle egy kis nyuszit. Mint mondta, nagyon jó kezdeményezésnek tartja, hogy havonta egyszer, pénteken meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat a Kossuth utcai boltok, s közben finom ételek, jó műsorok szórakoztatják a járókelőket. 


A mai napon 17 és 19 óra közötti vásárlókat, a promócióban részt vevő vendéglátóhelyek egy-egy névre szóló VIP kedvezménykártyával ajándékozták meg, amellyel számos kedvezmény vehető igénybe a belvárosi üzletekben május 30-ig.
A Kossuth utcai programsorozat április 19-én folytatódik a tavaszvárás jegyében. 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: