Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Idegenbeli rangadót nyert a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.04.27.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Perutz FC három ponttal távozott Tihanyból. A pápaiak a 2-1-es győzelemmel tovább tapadnak az élmezőnyhöz.

A bajnokin a 36.percig kellett várni az első találatra, egy balról bepasszolt labdából Hauser Bálint köszönt be, majd a 68. percben Nagy Krisztián tizenegyesből duplázta meg a pápai előnyt. Bár a 87. percben büntetőből szépítettek a hazaiak, a Perutznak a győzelmet így is sikerült megszerezni.

Tihany – Perutz FC 1-2 (0-1) Gsz.: Nemes ill. Hauser, Nagy K.

Kun-Szabó Attila: Igazi rangadó volt, az első félidőt végig uraltuk, sőt a másodikban sikerült kettőre növelni az előnyünket. A végén büntetőből szépített az ellenfél, majd felívelésekkel próbálkozott, szerencsére sikertelenül. A helyzetek alapján megérdemelten nyertünk. Megyünk tovább, nehéz hét előtt állunk, hiszen szerdán a vármegyei kupában az idén veretlen Balatonfűzfőhöz utazunk, majd szombaton az Úrkútot fogadjuk. Kérdés, hogy milyen gyorsan tudunk regenerálódni, de mindkét fronton megteszünk mindent.

Tihany: Illés – Dévényi, Németh (Horváth 60.), Fehér, Bene, Sudár, Tar, Vojnity, Nemes, Szücs, Barcza (Nemes 74.)

Perutz FC: Présing – Nagy B., Nagy K., Varga B. (Ruzsás 68.), Szalai, Rozman, Nagy D. (Gajdosi 91.), Cser (Farkas 86.), Erdősi, Horváth T., Hauser (Császár 94.)

A Perutz FC május 4-én 19 órai kezdéssel a címvédő, első helyen álló Úrkútot fogadja.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: