Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Idegenben kellett helytállniuk a vízilabdázóknak

Haraszti Gábor | 2023.03.28.

Idegenbeli fordulókkal folytatták az utánpótlás vízilabda-bajnokságot a Pápai SE pólósai. A fiatalok előbb Tatabányán, majd Mohácson ugrottak vízbe. A két játéknap mérlege egy győzelem és három vereség.

A gyerekcsapat két győzelmet követően Tatabányára utazott, ahol mint később kiderült, a mieinknek nemcsak az ellenféllel, hanem a játékvezetővel is meggyűlt a bajuk.

– A sikeres és eredményes hazai fordulót követően nagy reményekkel utaztunk a gyerek csapattal Tatabányára – mesélte Cseh László, a PSE edzője. – Sajnos az első meccsen a Pécs ellen szemmel látható volt, hogy a kispadjuk jobb minőséget képvisel. Az első negyedben még tartottuk magunkat, aztán fokozatosan húzott el az ellenfél, végül 13:8-ra alulmaradtunk. A Tatabánya elleni négy negyedről elég annyit mondanom, hogy tíz kiállítást és öt ötméterest ítéltek ellenünk, míg az ellenfél végig teljes létszámban játszhatott. Még bírói szembeszéllel is csak 12-11-re kaptunk ki.

A serdülők Mohácson a Velence valamint a budapesti Iron Waterpolo ellen ugrottak vízbe.

– A Velence ellen okos, imponáló, jó játékkal 12:5-re nyertünk, így joggal bizakodtunk a hasonló folytatásban. Sajnos a következő mérkőzés is a miénk volt, mindössze 20 perc szünet volt a második bajnokink előtt, így főleg fejben elfáradtak a fiúk és emiatt 13:8-ra kikaptunk, de az egész csapat dicséretet érdemel.

A folytatásban a serdülők Érdre, a gyerekek Pécsre utaznak.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: