Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Idén áprilisban lesz az óvodai beíratás

Huszár Hajnal | 2024.02.24.

Az idei évben a tavalyinál kicsit korábban tartja a Pápai Városi Óvodák a beíratást. Az óvodai általános felvétel időpontjáról és a jelentkezés módjáról az önkormányzat, mint az intézmény fenntartója dönt a törvény értelmében.

A képviselő-testület legutóbbi ülésén az intézmény igazgatójának javaslata alapján a 2024/2025-ös óvodai nevelési évre történő beíratás időpontját az április 22-24. közötti időszakra jelölte ki. Eszerint április 22-én és 23-án 7 és 18 óra között, április 24-én pedig 7 és 17 óra között várják a szülőket a székhely intézményben, a Huszár Lakótelepi Óvodában.

A rendelkezésre álló adatok szerint közel 250 pápai lakcímmel rendelkező kisgyermek éri el az óvodaköteles kort a nevelési év kezdetére, közülük kerülnek ki a városi óvodába iratandó apróságok.

Horváthné Végh Judit igazgató arról adott hírt, hogy a Pápai Városi Óvodák a beíratás előtti időszakban minden tagintézményére kiterjedő nyílt hetet tart, ahová várják majd a szülőket és gyermekeiket. Ennek időpontjáról és részleteiről hamarosan megjelennek a tájékoztatók. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: