Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Idén még mindig népszerű a hosszú haj

Szél Móni | 2023.08.25.

Ha figyeled a trendeket és követed is, akkor maradhat a hosszú. Persze gyorsan hozzátesszük, ha tudod is viselni. Mert vannak tipikusan rövid fazonnal karakteres arcok.  Hogy göndör, sima vagy lágyan hullámos? Erre a válasz, hogy a hangsúly még mindig a természetességen van.

A nyár slágere a lob

Ami belecsúszhat az őszbe is. A legtöbb fejformához illik, egyszerre vadóc és elegáns, se nem hosszú, se nem túl rövid, jól variálhatod! Ez a lob, ami valójában egy hosszított bob, bubi  frizurát takar. Az idei divatot tekintve egyformán népszerű az egyenes, határozott vágású lob, és a kicsit keszekusza, hullámos változat is.
 
Nagy előnye, hogy pont olyan hosszú, hogy a tincseket még össze lehessen fogni, azonban kellően rövid ahhoz, hogy gyorsan összedobhasd a frizurádat.

Mi a helyzet a színekkel?

A pasztell az idei sláger. Van egy kellemes, visszafogott bája. S ami sokaknak jó hír, hogy a divat trendek szerint egyáltalán nem kell szégyellnünk az ősz hajszálainkat, a pasztellhez ugyanis csatlakozik a szürke és az ősz megannyi árnyalata, valamint a szőke, hamvas pezsgő is.

A lenőttnek tűnő haj sem visszataszító

Persze csak ha nem igénytelen látszatát kelti, mert hidd el az ápolt haj, mégha lenőtt is ápolt marad. Van fénye, erőssége. Sokan eleve úgy festetik a tincseiket, mintha jó néhány hete jártak volna utoljára fodrásznál.

A festési technikákat illetően még mindig tarolnak az átmenetek, a különleges technikákat tekintve a balayage hódít. Idén különösen népszerű a korábban említett pasztellekkel Összemosott, természetes hajszín.

(fotó: illusztráció, pixabay)

 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2024.07.15.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2002, 2013, 2015

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: