Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Indul az év legmenőbb agrárrendezvénye

Pintér-Papp Eszter | 2024.05.09.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pápa Város Önkormányzatának támogatásával május 9-e és 11-e közt rendezi a Pápai Expo és Agrárpikniket a Városi Sportcsarnok mögötti területen.

Az év legmenőbb agrárrendezvényének kapui ma este hat órakor nyílnak meg a látogatók előtt. Az expo mai napján a zenéé a főszerep, az esti koncerten elsőként az Édász, majd a Tankcsapda lép színpadra.

Pénteken és szombaton edukációs, pályaválasztási témákkal, szakmai és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a szervezők. A pénteki szakmai előadások témái közt lesz többek közt a digitalizáció, a klímaváltozás és a vízgazdálkodás is. A szombat a rendezvény hagyományaihoz hűen a vadásznap, de ezen a napon 10 és 16 óra között véradásra is lesz lehetőség a helyszínen.

A szervezők a rendezvény ideje alatt folyamatosan látogatható aktivitásokkal, programokkal, termelői piaccal és gasztró-sétánnyal várnak minden érdeklődőt.  

A rendezvények sorát május 11-én este ValMar koncert zárja.

Fontos tudni, hogy diákok – diákigazolvány felmutatásával -, illetve a Pápai járás lakosai – lakcímkártya felmutatásával – ingyenesen vehetnek részt a napközbeni programokon. Az esti koncertekre minden esetben külön díjszabás vonatkozik.

       

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: