Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Intézményből lopott, az ügye az ügyészségen van

Pintér-Papp Eszter | 2023.02.16.

 

Korábban hírportálunkon is beszámoltunk arról az esetről, melynek nyomozása vizsgálati szakasza a napokban zárult le. Egy Pápa melletti kistelepülésen élő 51 éves nő 2022. szeptember 30-án délután az egyik pápai egészségügyi intézményben tartózkodott. A távozásakor megpillantott az intézmény folyosóján egy őrizetlenül hagyott, púderszínű tokban lévő tabletet, amit magához vett, és elhagyta az épületet.

A készülék tulajdonosa, észlelve annak eltűnését, azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező körzeti megbízottak az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit még aznap elfogtak és előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. A rendőrök a lopott tárgyat lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosának. Az 51 éves nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: