Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Irány a Weöres!

Horváth Andrea | 2024.03.08.

A 2024-2025-ös tanévben is két osztályt szeretne indítani a Pápai Weöres Sándor Általános Iskola.  Az intézményben a már több évtizede hagyományos drámapedagógiai foglalkozások mellett a természettudományos képzésre is nagy hangsúlyt fektetnek,  valamint az Aktív Iskola együttműködésben is részt vesznek.

Az ovisulis sorozat első alkalmán a gyerekek és a szülők is megismerkedhettek az iskola kínálta lehetőségekkel, a leendő tanító nénikkel. Két első osztályt szeretne indítani az iskola szeptemberben, azonos feltételekkel.  Őri Izabella és Mészárosné Pap Márta lesznek a leendő első osztályok tanítói.

Az ovisuli résztvevői velük ismerkedtek, hisz ők tartottak játékos foglalkozásikat a nagycsoportosoknak. A szülőknek Mógor Adrienn intézményvezető és Markovits Kálmán igazgatóhelyettes mutatta meg az épületet és tájékoztatást nyújtottak az iskola kínálta lehetőségekről.

A Weöres Sándor Általános Iskola tart még egy ovisulis foglalkozást, március 21-én 16.30-kor várják az érdeklődőket. A nyílt napon, március 25-én pedig bemutató órákon vehetnek részt a szülők.


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: