Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Iskolába hívogató az Erkelben

Babos Petra | 2023.03.07.

Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában ma délután tartották a leendő elsősök és szüleik számára az ovisulis foglalkozást, Iskolába hívogató címmel. Az aulában megjelenteket Heizer Zoltánné intézményvezető köszöntötte, majd a 4. z osztályosok vidám koncertjét hallgathatták meg az egybegyűltek. Ezt követően a kicsik játékos foglalkozáson vehettek részt a tanítókkal.


Heizer Zoltánné elmondta, a mai alkalmon kívül még három foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek.
-Minden kedden szeretettel várjuk a leendő elsősöket és szüleiket 16 óra 30 perctől. A négy foglalkozás az iskola profiljához kapcsolódik. Az első alkalom az ének-zene jegyében telt, március 14-én kézműveskedésre várjuk a gyerekeket, míg március 21-én a néptánc lesz fókuszban. A negyedik találkozáson pedig a sport áll majd a középpontban – tudtuk meg az intézményvezetőtől, aki a foglalkozásokkal egyidőben a szülőknek tartott tájékoztatót az iskoláról, a képzésekről és a programokról.


A jövő tanévben az iskola két első osztályt indít. A normál tantervű osztálynak Telekesi Péter és Mógorné Tóth Cecília, az emelt szintű ének-zenei képzésben részesülő kisdiákoknak pedig Nemeréné Fejes Emília és Sallai Zoltánné lesznek a tanítóik. 


A szülőknek lehetőségük nyílik a leendő tanítók órainak megtekintésére, március 23-án az első két tanítási órában.

 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: