Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Ismét az MTK örülhetett

Haraszti Gábor | 2023.01.14.

A legkisebbek után az az U8-as korosztály is pályára lépett a Sportcsarnok küzdőterén. A teremlabdarúgó-tornán a hazaiak a nyolcadik helyet szerezték meg.

Ismét rangos, nagymúltú klubok részvételével zajlott a bajnokság, ahol ezúttal is három csoportba osztva kilenc csapat mérte össze tudását, a PELC az FC Ajkával és az MTK Budapest II-vel került egy ágra. Színvonalas, jó küzdelmeket láthattak a kilátogató hozzátartozók, ahol a legjobb háromba a Gyirmót és az MTK két alakulata jutott. Végül a kék mezesek végeztek az élen, a Gyirmót lett a második és a fehér garnitúrában futballozó fővárosiakhoz kerültek a bronzérmek. Orovecz András tanítványai remekül küzdöttek és kiválóan helytálltak, végül nyolcadik helyen zárták a napot.

A gólkirály kilenc találattal Erdélyi Erik (MTK), a legjobb játékos Boros Máté (Győri ETO) lett, a legjobb kapus különdíját Szűcs Bálint (Gyirmót SE) vihette haza, a PELC legjobbjának Pődör Márkot látták.

A torna végeredménye:

1. MTK (kék), 2. Gyirmót SE, 3. MTK (fehér), 4. Győri ETO, 5. Illés Akadémia, 6. FC Ajka, 7. Veszprémi FC USE, 8. PELC, 9. MTE 1904

A díjakat Radó Tamás operatív vezető és Forsthoffer Tibor utánpótlás edző adta át.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: