Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Ismét kiszakította a gólzsákot a Perutz

Haraszti Gábor | 2023.04.15.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Perutz FC 5-2-es győzelmet aratott Devecserben. A második helyen álló pápaiak ezzel legutóbbi négy meccsükön 17 gólnál tartanak.

Devecser SE – Perutz FC 2-5 (1-2) Gsz.: Sáringer, Sipos ill. Benecz, Pető, Cser 2, Nagy K.

Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés, az 5. percben Benecz révén a Perutz szerezte meg a vezetést, egy perccel később Sáringer egyenlített. A 28. percben Pető góljával ismét a pápaiaknál volt az előny, és a második félidőben két perc alatt szerzett két találattal eldőlt a három pont sorsa. A 72.percben a csere nélkül felálló Devecser Sipos révén szépített, a 2-5-ös végeredményt Cser második gólja állította be.

Kun-Szabó Attila: Ősszel nehéz mérkőzésen, az utolsó percben lőtt góllal gyűrtük le a Devecsert, a mostani meccs épp az ellenkezője volt, végig uraltuk a találkozót, jobban alkalmazkodtunk a vizes műfűhöz, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Örülök, hogy folytattuk jó sorozatunkat és ma is bizonyítottuk, hogy hatékony a támadójátékunk.

Devecser SE: Károlyi – Szabó, Bukovics, Sipos, Korpos, Ménes, Paksai, Sáringer, Móger, Venczel, Keringer.

Perutz FC: Varga P. – Erdősi (Mikóczi 72.), Cser, Horváth T., Varga B. (Gajdosi 85.), Kun-Szabó (Bognár 71.), Nagy K., Nagy D., Pető (Rozman 76.), Hauser B., Benecz (Karácsony 85.).

A Perutz április 23-án 17 órai kezdéssel a Pétet fogadja.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: