Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Ismét országos bajnokok a Balla DSE labdarúgói

Haraszti Gábor | 2023.04.21.

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége által rendezett országos diákolimpia döntőjében megvédte bajnoki címét a Balla DSE labdarúgó-csapata. A pápaiak az aranyérem mellett két különdíjat is elhoztak.

Az Ikarus BSE sporttelepén rendezték a mérkőzéseket, ahova a legutóbbi tanévben szerzett első helyükkel a ballások esélyesként érkeztek. Szalai Dezső tanítványai annak ellenére sem hagytak kétséget afelől, melyik a legjobb csapat, hogy kissé tartalékosan érkeztek a tornára, de így is ismét a dobogó legnagasabb fokára szólították őket. Ráadásul két különdíj is Pápára került, Kolompár Kevin lett a legjobb játékos, Kolompár Dominik pedig a gólkirály.

– Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy ilyen meggyőző játékkal tudtuk megvédeni országos bajnoki címüket – mondta a diákok edzője. – Már a tavalyi elsőséggel is ,,történelmet írtunk" iskolánk életében, de a címvédés hatalmas teljesítmény volt a fiúktól. Különösen azért, mert kimagasló képességű tanulónk, Pente Kevin életkora miatt már nem vehetett részt a tornán, ráadásul kapusunk, Zsidai Milán megbetegedett, így tartalékosan utaztunk Budapestre.

A csapat egy aláírt focilabdát, valamint jegyeket nyert a május 3-ai, Magyar Kupa döntőre.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: