Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ismét segít a Teuton Lovagrend

Babos Petra | 2023.09.26.

A németországi Teuton Lovagrend nagymestere Klaus Blos már 28 éve juttat el Pápára értékes adományokat. Ezúttal nem bébiételt hozott városunkba, hanem gyermekruhákat, sportcipőket és tisztasági csomagokat. 
Klaus Blos elmondta, ezúttal is nagy örömmel érkezett Pápára.


-A mai alkalommal 300 darab tisztasági csomagot hoztam, ezek hátizsákban vannak. Ezenkívül 500 darab gyermek és ifjúsági pólót, 340 darab gyermek farmert, 2-6 éves korú gyermekeknek, valamint 50 pár sportcipőt hoztam magammal – tudtuk meg Klaus Blostól, aki hozzátette, Pápán kívül még Erdélybe juttat el hasonló mennyiségű adományt.


Dr. Áldozó Tamás polgármester hozzáfűzte, minden alkalommal nagy örömmel fogadjuk az adományt. 
-Ezeket olyan családoknak továbbítjuk, akiknek a lovagrend is szánta.Ezért ismerik el munkánkat, s tudunk tovább dolgozni a Teuton Lovagrend németországi és magyarországi szervezeteivel – zárta gondolatát a polgármester. 


-Az adományt kizárólag olyan családoknak juttatjuk el, akik hátrányos helyzetű gyermeket vagy gyermekeket nevelnek. Nem automatikusan kapják majd ezt meg a pápai ügyfelek, hanem adományként, jutalmazásként, esetleg karácsonyi ajándékként fogjuk előre összeállított csomagokkal felkeresni őket, nemek, korcsoportok és egyéb szempontrendszerek alapján – tudtuk meg Volstrommer Henriettől, az ESZI Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának szakmai vezetőjétől. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: