Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Ismét sokan vállalták a kihívást

Horváth Andrea | 2024.03.24.

Immár második alkalommal rendezték meg a Jókai Mór Művelődési Központ aulájában a nagy társasjáték kihívást. A játékos délután során közel ötvenféle társasjáték kipróbálására nyílt lehetőség.

Logikai, taktikai, műveltségi, táblás, kockás vagy épp fantáziajátékokkal ismerkedhettek az érdeklődők, rutinos játékmesterek segítettek gyorsan megtanulni a szabályokat.

 

Ódor Richárd a csapat lelke, nála találkoztak először a társasjáték iránt érdeklődő barátok. A közösség több mint tíz éve alakult meg, heti rendszerességgel tartanak összejöveteleket, s szeretnének minél több érdeklődőt megszólítani.

 

Hiszen játszani jó, s ez korosztálytól független. Ezúttal is ültek az asztaloknál gyerekek, felnőttek, családok, nagyszülők és unokák. A tapasztalt játékmeseterek segítettek a játékok választásában és indításában, esetleg a folyamatban is, hisz voltak összetettebb, több időt igénylő társasok is.

 

– Nagyon sokfajta játékkal készültünk az érdeklődőknek, volt köztük kicsiknek és nagyoknak való, szórakoztató, viccesebb, gondolkodtató, stratégiai, párban és nagyobb közösségben játszható – mondta Ódor Richárd.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: