Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Isten áldja a tisztes ipart!

Horváth Andrea | 2024.05.18.

Közgyűlést tartott a Pápai Ipartestület. Az elnökség beszámolóját követően adták át a jubileumi elismeréseket. Elsőként a város nevében dr. Áldozó Tamás polgármester adott át emléklapot Gőgös Gábornak. A városvezető elmondta, hogy nincs könnyű dolguk az iparosoknak, de akik ebben a nehéz időben is becsülettel kitartanak és tevékenyen részt vesznek a település életében, megérdemlik az elismerést.

Ezt követően dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester és Ács Pál elnök adta át a jubileumi gyűrűket. 25 éves tevékenységük elismeréseként Csörnyi Csaba, Erdős Ferencné, Garabits Richárd, Horváth József, Kovács László, Nagy Viktor, Pallang Sándor, Sándor Mihály, Szukics Imre, Töreki Lászlóné, Tulok András, Végh Józsefné, Vida Jenő és Zábrákné Döbrönte Zsuzsanna vehetett át ezüstgyűrűt és emléklapot.

50 éve végzi nagy odaadással és becsülettel munkáját Gőgös Gábor és Kondor Béla, akik aranygyűrűt kaptak az öt évtized emlékére.

Gőgös Gábor festőként már az inaséveket követően "maszek" lett, ahogy mosolyogva mondta, ő már a 70-es években megkezdte a rendszerváltást. Szerette a munkáját és még ma is, nyugdíjasként is dolgozik, mert örömöt jelent számára egy-egy jól sikerült feladat. Sokszor végzett önkéntes munkát a kórházban és a székház építésekor is.

Kondor Béla kőművesként legszebb feladatának a templomok restaurálását tekinti, mint mondta, a Bakonyban több mint 10 szakrális tér őrzi az ő és munkatársai keze nyomát, ezekre a legbüszkébb. Szeretne visszavonulni, de aztán amikor egy ilyen jellegű felkérést kap, mindig igent mond. Ő is tevékenyen részt vett önkéntes, karitatív feladatokban.


 • Friss hírünk
  ZENE

  Az érzelmes szövegíró

  Az amerikai énekes, dalszerző, producer, Charlie Puth (1991) a YouTube-on megosztott...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: