Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Itt a beiratkozás!

Császár Dóra | 2024.06.25.

Hamarosan számos középfokú városi oktatási intézményben is elérkezik a beiratkozás ideje, 2024. június 27-én várják az iskolákban a szülőket, törvényes képviselőket beiratkozás céljából.

Többek között a Türr István Gimnázium és Kollégiumban 8-tól 12 óráig és 13-tól 17 óráig, a Pápai Petőfi Sándor Gimnáziumban 8-tól 15 óráig, a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskolában 14 és 18 óra között, a Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégiumban 8-14 óráig, míg a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban 8 és 15 óra között biztosítanak lehetőséget a beiratkozásra. 

A szülőknek ezen a napon személyesen kell megjelenniük. A gyermek személyi igazolványát, az általános iskolai tanulmányok befejezését igazoló bizonyítványát, valamint a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, nyilatkozatok eredeti példányát a beiratkozáskor be kell mutatni. A beiratkozáshoz szükséges adatok előzetesen, a KRÉTA rendszer e-Ügyintézés felületén keresztül is megadhatók 2024. június 26-ig.

Illusztráció: Storyblocks

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: